Confort i tradició

Una casa senyorial catalana,

a l’entrada de la petita població de Vilafreser, de fàcil accés amb cotxe i enmig d’una vall on impera la pau i el silenci. Orientada a sud, queda alçada respecte a les seves terres dominant la totalitat de la finca. En els seus camps pasturen els cavalls, creant perspectives úniques des de la piscina i els jardins.

La casa ha estat restaurada per al turisme rural amb un disseny poc recarregat, posant en valor els elements arquitectònics valuosos ja existents i amb una clara voluntat de respecte a l’entorn…

turisme rural i granja ecuestre

“Un lloc on es respira Natura”

Història,

Tot i que l’edifici primitiu sembla ser del segle XVI, es van fer grans reformes posteriorment, com els dos pòrtics amb voltes que sostenen la terrassa a la façana Sud i la majestuosa porta d’entrada (actualment tapiada) al Nord. En les llindes de pedra s’observen varies dates, com “1720” i “1805” però també la inscripció “DOMINGO GRAU ME FESIT LAN 1847”

La Casa Rural,

La primera sorpresa al arribar a Can Grau és el paisatge tan obert que es domina des de la seva entrada principal. Al fons, la serralada del “Angels” de Girona i la muntanya de la “Fortalesa” dibuixen un preciós horitzó.

La Finca,

Diversos camins ens conviden a descobrir els voltants dels 14 hectaries de la finca. Seguint la petita riera i l’immens bosc que delimiten els seus camps, trobareu exemplars centenaris de robles i pins i fins i tot una antiga rasclosa esculpida naturalment per les escorrenties de la pluja. 

AMFITRIONS

L’empresa CATALONIA HORSE TRAILS i el projecte de la Masia CAN GRAU han estat ideats i impulsats per Josep Ramon Casas Collderram i la seva parella Anne Imbert. El binomi és una combinació eficaç que acumula gran experiència i veritable passió tant en el món del cavall i de la natura com en el de la creació de projectes…

redescobreix la vida al camp

``Un lloc ideal per els amants dels cavalls i la natura``

ELS NOSTRES CAVALLS

Els cavalls viuen a Masia Can Grau en estat de semillibertat. Estan agrupats en diverses manades repartides dins de grans paddocks al Sud dels jardins de la casa rural. No necessiten quadres ja que han recuperat el seu equilibri social vivint en har-monia amb la natura.

Estan tots domats i són dòcils i agradables de portar de la mà i de muntar. Són de diverses races i altura, principalment de les que millor s’adapten a la vida en exterior i a les grans rutes: PRE (Pura Raça Espanyola), PRA (Pura Raça Àrab), Há (Hispanoárabe), Aá (Angloárabe) i Paint horse .

La majoria d’ells van només amb un filet a la boca i les selles de muntar són princi-palment de tipus anglesa, però també western, raid i de marxes.

Informació de contacte

Telèfon i missatgeria

+34 606 949 338

Segueix-nos

CANALS DE MITJANS SOCIALS

     

Condicions

aviso legalpolitica de cookies
estb turístico nº PG-001191-61