Campus i colònies ecuestres

Masia Can Grau es un centre de Turisme Ecuestre internacional on s’ofereixen campus a l’estiu. A diferència d’altres colònies multidisciplinars, els nostres campus es centren exclusivament en el mon del cavall, ja que es la nostre passió.

Cada alumne disposa d’un cavall durant unes 5 hores al dia durant tota la setmana. Les activitats les organitza el Club Hípic Sant Fruitos de la Federació Catalana de Hípica amb la supervisió dels nostres monitors titulats de nivell Tecnic II d’equitació. Es treballa en grups reduïts en classes de doma i de salt en pista de 20 x 60 m, i s’organitzen excursions en l’entorn privilegiat de la comarca de l’Empordà. Durant les hores de més calor, els alumnes poden disfrutar de la piscina i de tallers lúdics a la mateixa finca. Els àpats son convivials i l’allotjament a les amplísimes habitacions de la Masia. Es parla en Anglès o Francès a la demanda.

Entrada diumenge a la tarda

Sortida dissabte al matí.

Places limitades.

Nivell Mitjà 26 de Juny al 2 de Juliol 2022
Nivell Confirmat 3 al 9 de Juliol 2022
Nivell Expert 17 al 23 de juliol 2022

 

Full d’inscripció PDF AQUÍ
Informació general PDF AQUÍ

 

Preus  680€ una setmana, 1.2050€ dues setmanes, 10% de descompte pels alumnes i socis del Club Hipic Sant Fruitós, 5% de descompte per a germans. Possibilitat de portar el seu propi cavall (consultar)

Informació de contacte

Telèfon i missatgeria

+34 606 949 338

Segueix-nos

CANALS DE MITJANS SOCIALS

     

Condicions

aviso legalpolitica de cookies
estb turístico nº PG-001191-61